laupäev, 30. juuni 2012

Orav vol.2

Orav koduaias on ühtepidi tore, muidugi seni, kuni ta piirdub käbide nosimisega. Hommikul otsustas ta aga hoopis õunu hävitama hakata, mis pole üldsegi mitte nii tore. Ka rähnid on julgeks muutunud, üks toksis maja ees murus tükk aega sipelgapesa, ju oli hea sööma. Pildile rähni ei saanud, aga orav poseeris küll natuke.


reede, 29. juuni 2012

Orav

Üle pika aja on aias näha toimetamas oravat, tundub olevat noor ja roheline.

Leia pildilt orav

neljapäev, 28. juuni 2012

kolmapäev, 27. juuni 2012

laupäev, 23. juuni 2012

Kurjad herilased ja vihmane jaanipäev

Tegelikult küll mesilased, vähemalt üks tundub pärinevat idamaadest ja mitme silmad on kuidagi tigedavõitu. Edaspidiseks jääb samalaadsete lepatriinude valmistamine. Mesilase kehaks on üllatusmuna plastmassist sisu, mis täis terakesi, see on üle heegeldatud erinevate kollaste ja pruunide lõngadega.


Jaanitule tegemine nagu ikka väga jaanilikus ilmas. Samas oli jaaniõhtus ka kaunidust. 

Vihmamärg roheline põrnikas
Osi
Nagu elavhõbe lilladel lehtedel õhtuses pimeduses

reede, 22. juuni 2012

Õitemeri

Kõik õitseb. Püüdsin neid imelisi õisi natuke jäädvustada:






kolmapäev, 13. juuni 2012

Heegeldised

Tegin algust õppevahendite meisterdamisega töö juurde. Õppemängule suur ja väike valmisid porgandid, et suur ja väike jänes ikka endale sobiva toidu saaksid. Mõtteainet pakub veel idee valmistada ka jänesed ise, aga kaldun esialgu selle poole, et otsin karvaste mänguloomade seast välja sobivad jänesed, neid peaks jätkuma küll.


pühapäev, 10. juuni 2012

Aed-põõsalinnu pesa akna all kadaka sees

Roniroosi üles sidudes säutsus üks pisike lind kõvasti, ehmatusega avastasime, et ta on roosi kõrval oleva kadaka sisse endale pesa meisterdanud. Arusaadav, et ta ei tahtnud meid sinna lähedusse. Rohkem me teda igatahes häirida ei plaani, loodetavasti möödub tema pesitsusaeg rahulikult tiheda puhma rüpes.

esmaspäev, 4. juuni 2012

Võimlemispidu Igavene Ring

Velotreki nädalavahetus. Nii  vahva üritus. Marudad kavad, lahedad etteasted jne. Isegi kõige pisemad said edukalt pikkade proovidega hakkama. Endal kummitasid osad meloodiad terve pühapäevase õhtu veel kõrvus.

http://www.eestikalev.ee/?div=1-7&news=5|0&newsnr=612 siin on rida fotosid ja ka videosid sellest imelisest üritusest.