esmaspäev, 22. oktoober 2012

Lõngad korda

Pühapäeval kasutasin ära võimaluse külastada ehitusmaterjalide kauplust. Väljusin sealt suure kastisülemiga. Seda seetõttu, et lõngade hoidmiseks varem kasutusel olnud pappkastid vajasid juba ammu väljavahetamist.

Nii sorteerisingi oma lõngavarusid ja sättisin igasuguseid jupikesi kastidesse. Kapipealne lõngaladu sai kohe kenam vaadata. Aga nagu ikka, mu arvepidamisel oli viga sees, nii tuleb taas leida sama poe külastamiseks aega.

Momendil neli kasti täis igasuguseid nn nõukaaegseid lõngajääke (ära ei raatsi visata, aga ehk leiavad tasapisi tee mingi kudumi või heegeldise sisse, seni on see nii olnud), mis enamasti sellised pisikesed lõngatutsud. Sekka ka paarist kampsuniharutamisest tekkinud kerad. Ühe kasti sisse sai puuvillaseid lõngu, need ootavad soojemat aega, et siis mütsikesteks vormuda. Heegelniidid jäid aga endiselt kurvalt konutama  ja suuremad ning korralikumad lõngad puha ilma koduta.

Vaatasin eile õhtul seda kogumit ja otsustasin ka oma kangavarud samamoodi kastidesse ladustada. Niisiis teekond poodi ootamas rahakoti täitumist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar