kolmapäev, 25. jaanuar 2012

Uued tuuled...

Esmaspäeval käisin Käsitööjaamas õppimas, kuidas kududa Haapsalu salli. Päris mitu asja sai juurde õpitud ja tuli kindlust juurde, et Haapsalu salli kudumine käsile võtta. Nelja tunniga valmis väike proovilapp. Üllatusin isegi, et nii peenikese lõngaga kudumine mul välja tuli, pole varem sellist kogemust ju olnud.

Teisipäev möödus tööl, proovisin saada valmis äärepitsi, mida proovilapile külge õmmelda, üks pool sai valmis, teine ootab veel kudumist. Kudumise kõrvale vaatasime koos I-ga kahte dokfilmi, esimene oli üksikvangistuse mõjudest ja teine oli neljas osa internetiteemalisest dokfilmiseeriast. Päris huvitavad olid.

Kolmapäeval laisklesin kodus, kudusin ühte huvitavat mustrit. Plaanis oli teha selle mustriga sall, aga vaatasin, et pole päris õige muster selle lõnga jaoks. Sel ajal kui poja maadles oma järjekordse suure kirjatehnikaportsuga, proovisin lugeda ja konspekteerida, aga no ei õnnestu. Poisil kogu aeg mõte lennus, peab talle meelde tuletama, et vaja kirjutada, ja nii lendas ka minu mõte igale poole. Õppimise vahepeal käik raamatukokku. Võtsin laenuks Pitsilised koekirjad, äkki leian sealt mõne toreda mustri.

Õhtul esimest korda Kundalini jooga tunnis. Vot see oli huvitav kogemus, tundub, et mulle võib see meeldimagi hakata. Kõik see filosoofiline õpetus seal ümber, põnev maailm, kuhu tahaks rohkem piiluda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar