teisipäev, 21. veebruar 2012

Sallimüsteerium vihje 4

Sallimüsteeriumi neljas vihje sai juba nädala sees valmis, aga pildile püüdsin alles eile. Võtan hoogu viienda vihjega alustamiseks. Praegu pooleli mitu tööd, mitu päeva olen püsinud haapsalu salli kudumise lainetel. Proovin vahepeal aja maha võtta ja sallimüsteeriumi viienda vihje valmis kududa. Järjest enam on mõttes uue salli alustamine, tahaks seda müsteeriumit teiste värvidega ka kududa, aga enne vaja pooleli olev ära lõpetada.

Siin siis neljas vihje:


Täna vaatasin, et abikaasa sokid on oma aja ära elanud, vaja uusi, viirusega võideldes on pool sokist valmis saanud. Kasutan oma lõngakasti kogunenud jääke, Novita hall ja roheline. Pilt siis, kui sokid valmis, loodetavasti lähipäevil.

Heegeldamises alustasin projekti "lõngakastid tühjaks", valisin välja mustri karikakraratas raamatust 200 heegedatud ruutu. Olen seda mustrit juba ühe teki juures kasutanud. Nüüd siis teised toonid, momendil kahjuks sellega väike paus, kuna ranne ei pea heegeldamisele kuidagi vastu. Valmis on praegu 18 ruutu sinistes toonides. Loodetavasti annab praegu kontides olev viirus varsti järele ja saan tasapisi ruutude hulka suurendama hakata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar